Lesley De Schepper

het gaat om jou
  • 311 view(s)

Over Lesley De Schepper

Kinderen, ouders en volwassenen begeleid ik op een pad naar geloven in je eigen krachten, talenten en waarden. Jij groeit tot een weerbaar, assertief en veerkrachtig persoon. Je zelfvertrouwen neemt toe. Bij kinderen en studenten vergroot de leerwinst. Op het werk en in je omgeving kom je in een goede flow. Thuis vind je opnieuw een fijne balans vanuit een harmonische, verbindende communicatie.

Kom uit het 'bekende' en gun jezelf de kans en de tijd om onder mijn begeleiding te leren hoe je kan groeien tot een tevreden, gelukkig prachtmens.

Ik luister naar de vele hulpkreten om SNELLE hulpverlening. Je krijgt een aanpak op maat in een vertrouwelijk sfeer volgens de nodige eigengemaakte methodieken passend bij jouw groeivraag.

Als leer- en groeicoach kan je bij mij terecht voor life coaching, kindcoaching, opvoedingsondersteuning en leerondersteuning.

Volg me op facebook: coacher-teacher Ternat

Bezoek mijn website voor meer informatie, getuigenissen, …

Zeg 'dag' aan dat bange figuurtje op je schouder en e-mail me dapper op lesley@coacher-teacher.be

Bereikbaarheid: Ik woon op de grens Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen. Met de auto op 10 minuten van Aalst, op 15 minuten van Ninove, op 15 minuten van Lennik, op 15 minuten van Groot-Bijgaarden.

Specialties

  • Gesprekstherapie

Photo Gallery