Van camp Ingrid

Totaalpraktijk in Levenskunst
  • 12 view(s)

Over Van camp Ingrid

Introductie
Als Master Sofrologe en healthcoach help ik jou je lichaam te begrijpen, te voelen en ernaar te luisteren vanuit een holistische visie. Voel je je bereid de verantwoordelijkheid te nemen om een stap te zetten naar verandering, zelf jouw pad te kiezen of ben je nieuwsgierig welk pad voor jou is weggelegd. Wanneer jij er klaar voor bent begeleid ik je graag individueel of in groep.

Sofrologie, voedingsadvies, ademhalingstechnieken, soundhealing, stilte- en klankmeditaties, visualisatieoefeningen, kleurensymboliek en rituelen vormen samen een waaier aan energieën om tot een individueel groeiproces te komen. Mag het jouw leven kleur en inhoud geven, beleef, ervaar en voel het verschil.

SOFROLOGIE


Sofrologie is een trainingsmethode waarbij we streven naar mentale, fysieke en emotionele ontspanning. Tijdens een sessie leer je je ontspannen en een bepaald bewustzijnsniveau te bereiken, tussen wakker zijn en slapen. Zo hervindt je het contact opnieuw met je lichaam en je persoonlijk ritme, terwijl je nieuwe energie opdoet. Na een periode van regelmatig oefenen dient zich een verbetering aan van levenskwaliteit door het bereiken van meer persoonlijk evenwicht. Je werkt aan je ademhaling, concentratie, relaxatie en waarneming .De training is aangepast aan jouw psychische en lichamelijke conditie, en kent een geleidelijke opbouw. De kracht ligt in de eenvoud
Begeleiding individueel of in groep


Aan elk individueel traject gaat eerst een kennismakingsgesprek vooraf. Jij brengt jouw verhaal en ik luister. Door een anamnese komen we tot inzichten in je huidige situatie, vanuit gelijkwaardigheid bekijken we samen duur en inhoud van het traject.


Bij onevenwicht zoals burn outbore out, adhd, hsp, trachten we de disbalans te herstellen naar balans.


Bij gezondheidsproblemen zoals CVS, fybromyalgie, rugklachten, slaapproblemen, ea gaan we kijken naar het grotere geheel: de persoon zelf, zijn/haar omgeving, zijn/haar levensstijlDoel


doel van elk traject is het zelfhelend vermogen te activeren, ons bewustzijn te verruimen en het verwerven van balans tussen lichaam en geest.Voor wie:


Voor iedereen die met hart en ziel de deur willen openzetten naar verandering.Ligging praktijk:


Het IXde huis is gelegen in de dorpskern van Kumtich, gemakkelijk bereikbaar met wagen en openbaar vervoer op wandelafstand van de bushalte.

Photo Gallery