Karin Korpershoek

Maak werk van wat je écht wil
 • 14 view(s)

Over Karin Korpershoek

Bij Anthentiek willen we je helpen om werk te maken van dat wat je écht wilt. Niet alleen in je job, maar ver daarbuiten. Onze therapeuten & psychologen helpen je keuzes maken en stappen zetten die je dichter bij jezelf brengen.

We geloven rotsvast dat ons welzijn samenhangt met het kunnen bezig zijn met de dingen die er echt toe doen. Zowel privé als in onze job. We begrijpen maar al te goed dat dit niet altijd even makkelijk is. Velen onder ons worden geplaagd door onzekerheid, angst of stressklachten. Sommigen weten gewoon niet meer wat er voor hen echt toe doet of hoe ze bepaalde stappen kunnen ondernemen.

Daarom zijn wij er! We willen jou leren om met de belemmeringen op je pad om te gaan en zo dichter tot je beste zelf te komen. Of dat nu op de werkplaats, in je studie, in persoonlijke levensfeer of op al deze domeinen is.

Met een divers aanbod van diensten op het gebied van psychisch welzijn bieden we jou professionele ondersteuning op maat, precies op die terreinen waar je er zelf niet uitkomt.

Bij Anthentiek willen we je helpen om werk te maken van dat wat je écht wilt. Niet alleen in je job,  maar ver daarbuiten. Onze therapeuten & psychologen helpen je keuzes maken en stappen zetten die je dichter bij jezelf brengen.


 


We geloven rotsvast dat ons welzijn samenhangt met het kunnen bezig zijn met de dingen die er echt toe doen. Zowel privé als in onze job. We begrijpen maar al te goed dat dit niet altijd even makkelijk is. Velen onder ons worden geplaagd door onzekerheid, angst of stressklachten. Sommigen weten gewoon niet meer wat er voor hen echt toe doet of hoe ze bepaalde stappen kunnen ondernemen. 


 


Daarom zijn wij er! We willen jou leren om met de belemmeringen op je pad om te gaan en zo dichter tot je beste zelf te komen. Of dat nu op de werkplaats, in je studie, in persoonlijke levensfeer of op al deze domeinen is.


 


Met een divers aanbod van diensten op het gebied van psychisch welzijn bieden we jou professionele ondersteuning op maat, precies op die terreinen waar je er zelf niet uitkomt.

Languages

Specialties

 • Burn-out
 • Concentratieproblemen
 • Depressie

Experience

 • Orthopedagoog  (apr, 2008 - dec, 2014)

  Citaverde

  Belast met de zorgtaken en intake van de leerlingen. Verrichten van diagnostisch onderzoek en geven van pedagogische/ didactische begeleiding en behandeling van leerlingen. Adviseren van docenten, bijdrage aan voorbereiding, ontwikkeling en evaluatie van het zorgbeleid en aanpak schoolverzuim.

 • Teambegeleider  (feb, 2015 - aug, 2015)

  Bethanië

  Coördinatie en aansturing van leefgroepen, orthopedagogisch begeleiden/ ondersteunen en inhoudelijk opvolgen van het ontwikkelingsproces van jongeren met gedrags- en /sociaal emotionele problematiek.

 • Teamcoördinator/ Psychotherapeut  (jun, 2016 - apr, 2019)

  CGG

 • Psychotherapeut  (feb, 2019 - Current)

  Anthentiek

Education

 • Pedagogische Wetenschappen  

  Radboud Universiteit

 • Relatie- & Gezinstherapie  (jan, 2016 - jan, 2016)

  Rapunzel

  Psychotherapie, Relatie en Gezinstherapeut Psychotherapie, Relatie en Gezinstherapeut Post Master Activiteiten en verenigingen: Relatietherapie en Gezinstherapie zijn twee specifieke vormen van psychotherapie. Kenmerkend voor deze vormen van therapie is dat partners of gezinsleden meestal samen in therapie zijn. In de therapie staan de problemen van een of meerdere betrokkenen centraal. Een systeemtherapeut zal de problemen altijd bezien tegen de achtergrond van de wisselwerking met anderen. Ook wordt bekeken wie kan bijdragen aan het oplossen van de problemen.