Maaike Goyens

Alle hulp vóór, tijdens & na scheiding
 • 0 view(s)

Over Maaike Goyens

Als gepassioneerd bemiddelaar is het in een notendop is het mijn passie om bij te dragen aan geluk via verbinding & communicatie.
Ik werk met partners, koppels en ouders die twijfelen over hun relatie en op korte termijn verbetering of oplossing willen zoeken, gaan scheiden of gescheiden zijn.

Ik ben Maaike, gepassioneerd familiaal bemiddelaar, overtuigd van de kracht van verbindende communicatie en heb daarnaast een juridische achtergrond.

Ik werk met partners en koppels die twijfelen over hun relatie, om via relatiebemiddeling te zoeken naar manieren om de verbinding te herstellen. Dé sleutel tot verbinding ligt in communicatie. Als bemiddelaar wil ik een vertrouwelijk en vertrouwd kader scheppen om te horen en te spreken, dynamieken bloot te leggen, anders met conflict om te gaan,....

Bij scheiding komen partners, ouders en koppels bij mij terecht voor juridisch advies, bemiddeling en om de scheiding te regelen via een scheidingsovereenkomst of ouderschapsplan op maat. Specifiek in die context maakte ik het mijn persoonlijke missie om bij te dragen aan een wereld zonder vechtscheidingen, zodat kinderen niet lijden als ouders scheiden.

Dus als je twijfelt over je relatie, beslist hebt om uit elkaar te gaan of  worstelt met een vraag of zorg die daar rechtstreeks of onrechtstreeks mee te maken heeft dan help ik jou of jullie graag vooruit. Kijk gerust eens op www.perspectieven.be om meer te weten.

 

 

Specialties

 • Relatie

Experience

 • Familiaal bemiddelaar  (aug, 2020 - aug, 2020)

  Perspectieven

 • Advocaat Familierecht  (aug, 2020 - aug, 2020)

  Zelfstandig kantoor

Education

 • Familiaal bemiddelaar  (aug, 2020 - aug, 2020)

  KUL

  Bemiddeling maakt communicatie gemakkelijker, helpt om conflicten op te lossen en om samen tot regelingen te komen.

 • Rechten  (aug, 1998 - aug, 2020)

  BUV

  Rechten, met focus op familierecht

 • Geweldloze communicatie  

  Bla-Bla Communicatie