Liesanne Boeren

Vliegen met sterke vleugels
 • 13 view(s)

Over Liesanne Boeren

In het hier en nu met paardencoaching.

Mijn naam is Liesanne Boeren. Ik startte mijn "carrière" als leerkracht wiskunde in het secundair onderwijs. Al snel liep ik echter tegen mijn eigen grenzen aan. Steeds vaker kwam ik helemaal leeggezogen thuis tot ik zelfs op een punt kwam waar ik niet eens meer wist of ik mijn job nog graag deed. Ik besloot er toen verandering in te brengen. Ik ben op zoek gegaan naar mezelf en probeer sindsdien het systeem voor mij te laten werken door bewust die opdrachten te kiezen die bij mijn talenten en interesses aansluiten. Verder haal ik enorm veel energie uit het oprichten van mijn eigen onderneming, waarvan je hier het resultaat kan zien.

Al van in mijn jeugd ben ik gefascineerd door mensen en de helende kracht die dieren, paarden in het bijzonder, op ons kunnen hebben. Deze interesse bracht mij op een mooi pad, dat van paardencoach.

We zijn allemaal onderweg, het is echter niet voor iedereen altijd even duidelijk waar naartoe. Het leven wordt steeds hectischer en we dreigen steeds vaker onszelf erin te verliezen. Hoe zou het echter zijn als je uit de drukte kon stappen en jezelf rust en tijd kon geven?

Zou het dan niet makkelijker zijn om je eigen weg te vinden?

Samen met de paarden help ik je om met deze twee vragen aan de slag te gaan. Het is mijn missie om mensen te helpen met het vinden van hun bestemming en het helder krijgen van het pad ernaartoe. Als die twee helder zijn, wordt het maken van keuzes voor jezelf namelijk veel makkelijker.

Languages

Specialties

 • Life coaching
 • Loopbaanbegeleiding
 • Personal coaching

Experience

 • Zaakvoerder  (jun, 2020 - Current)

  Heron Coaching

  Coaching met inzet van paarden.

Education

 • Bachelor secundair onderwijs  (jun, 2020 - jun, 2020)

  Thomas More Kempen

  Bachelor secundair onderwijs wiskunde, geschiedenis.

 • BaNaBa zorgverbreding en remediërend leren  (jun, 2020 - jun, 2020)

  Thomas More Kempen

 • Paardencoach  (jun, 2020 - jun, 2020)

  Essentie Academie voor paardencoaching

  Post HBO-opleiding paard-en lifecoaching.